Skannerit

Lisää » Pienennä »
6 tuotetta
Näytä sivua kohden
Järjestä
 • IRIScan Book 5 WiFi skanneri

  IRIScan Book 5 WiFi skanneri

  Tuotenumero: 93006
  Akkukäyttöinen päältälukeva WiFi skanneri
  Tällä skannerilla luet talteen kirjat, lehdet ja muun materiaalin jota ei voi syöttää IRIS Anywhere skannerin läpi. Book 5 vedetään skannattavan alueen yli ja sen sensorit korjaavat automaattisesti käden epätasaisia liikkeitä. Tiedosto syntyy heti vaihtoehtoisesti JPG tai PDF muotoon. Tallennus tapahtuu muistikortille (sisältyy pakkaukseen) ja liitettäessä skannerin tietokoneeseen näkyy se kuten muistitikku ulkoisena tallennusmediana.

  WiFi-yhteyden avulla skannerista on kätevää siirtää tiedostoja suoraan mobiililaitteeseen. IRIS mobiilisovelluksella hallitaan dokumentteja ja tallennusta.

  Esittelyvideo
 • IRIScan Executive 4 Duplex skanneri
  Duplex skanneri arkinsyötöllä
  Executive 4 Duplex skannaa nopeasti ja osaa jopa lukea molemmat sivut samaan aikaan. Motorisoitu arkinsyöttäjä vetää paperin rivakasti skannerin läpi: 8 sivua/minuutti (300/600dpi tarkkuus) Kuvia ja kuitteja skannatessa laite rajaa tiedostot automaattisesti.

  Esittelyvideo
 • IRIScan Express 4 skanneri

  IRIScan Express 4 skanneri

  Tuotenumero: 93003
  Monitoimintoskanneri
  Express 4 on todellinen skannauksen monitoimilaite. Sen keskeisin ominaisuus on muokattava toimintonäppäin. Siitä painamalla voi valita skannaako esim. monisivu-PDF:än, jakaa tiedoton pilveen (esim. Dropboxiin, OneDriveen tai Google Driveen) tai määrättyyn hakemistoon, tulostimelle tai tekee jonkun muun lukuisista toimintovaihtoehdoista. Kuvia ja kuitteja skannatessa laite rajaa tiedostot automaattisesti. Skanneri saa virran microUSB-johdosta.

  Esittelyvideo
 • IRISCan Mouse Executive 2 skanneri
  Hiireen integroitu skanneri
  Ei ole helpompaa tapaa pitää skanneria mukana kuin yhdistää se hiireen! Suurimmillaan jopa A3-kokoiset dokumentit saadaan talteen hiiren skannausnäppäintä painamalla ja vetämällä hiiri tallennettavan dokumentin yli. Dokumentti kuin maalataan muistiin ja ohjelmisto pitää automaattisesti selvillä mitkä osat on jo luettu ja sovittaa uudet alueet jatkuvasti jo luettujen kanssa yhteen. IRIS ohjelmistoilla saa skannauksen helposti tunnitumaan tekstiksi tai muuttumaan PDF-tiedostoksi.

  Esittelyvideo
 • IRIScan Book 5 skanneri

  IRIScan Book 5 skanneri

  Tuotenumero: 93002
  Akkukäyttöinen päältälukeva skanneri
  Tällä skannerilla luet talteen kirjat, lehdet ja muun materiaalin jota ei voi syöttää IRIS Anywhere skannerin läpi. Book 5 vedetään skannattavan alueen yli ja sen sensorit korjaavat automaattisesti käden epätasaisia liikkeitä. Tiedosto syntyy heti vaihtoehtoisesti JPG tai PDF muotoon. Tallennus tapahtuu muistikortille (sisältyy pakkaukseen) ja liittäessä skannerin tietokoneeseen näkyy se kuten muistitikku ulkoisena tallennusmediana.

  Esittelyvideo
 • IRIScan Anywhere 5 skanneri

  IRIScan Anywhere 5 skanneri

  Tuotenumero: 93001
  Akkukäyttöinen skanneri
  Dokumenttien ja kuittien skannaus ei ole koskaan ollut helpompaa! IRIScan Anywhere 5 on nopea akkukäyttöinen skanneri jonka sähkömoottoritelat vetävät paperin laitteen läpi (nopeus 8 sivua/minuutti) ja muuttaa sen silmänräpäyksessä PDF- tai JPG-tiedostoksi. Skanneri on äärettömän helppokäyttöinen ja on heti käytettävissä pakkauksesta otettaessa. Kuvia ja kuitteja skannatessa laite rajaa tiedostot automaattisesti.

  Skannerin päällä olevista painikkeista valitaan tiedostomuoto (JPG/PDF) ja skannauksen tarkkuus (low/medium/high). Niistä hallitaan lisäksi laitteen asetuksia ja esikatsella tehtyjä skannauksia.

  Skannatut tiedostot tallentuvat muistikortille (sisältyy pakkaukseen) josta ne voi siirtää tietokoneelle muistikortinlukijalla tai vielä helpommin liittämällä skanneri microUSB kaapelilla (sisältyy pakkaukseen) tietokoneeseen. Tietokoneelle skanneri näyttää muistitikulta, jolta kaikki tiedostot löytyvät.

  Akun kesto on normaalikäytössä yli kuukauden ja se ladataan microUSB laturilla tai tietokoneen USB-liittimestä.

  Esittelyvideo