AVM FRITZ!Powerline 1240 AX WLAN setti

WLAN-verkon Powerline adapteri
Tuotenumero
20003038
EAN
4023125030383

Kuvaus

FRITZ!Powerline 1240 AX tarjoaa huippunopean WiFi 6-verkon. 2,4 GHz taajuudella verkon nopeus on jopa 600 Mbit/s . Powerline-teknologian avulla data jaetaan sähköjohtojen kautta 1 200 Mbit/s nopeudella. Tämä tarkoittaa, että tietokoneet ja televisiot voivat nauttia korkeanopeuksisesta tietovirrasta kotisi sähköjohdoissa, kun taas älypuhelimet ja muut laitteet voivat luotettavasti surffata WiFi-verkossa. Tämä powerline adapteri setti sisältää 1240 AX yksikön WiFillä ja 1210 yksikön. Molemmissa adaptereissa 2 x gigabitin LAN-porttia.

FRITZ!Powerline 1240 AX tukee Mesh WiFi -tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että videosi, musiikkisi ja valokuvasi tavoittavat saumattomasti jokaisen kodin, asunnon tai toimiston nurkan. Mesh tekee FRITZ!-laitteista yhtenäisen verkon, optimoiden langattomien laitteiden ja verkon käytön keskenään kommunikoimalla.

Meshin avulla nautit korkeista nopeuksista surffatessasi, suoratoistaessasi tai pelatessasi. Sen sijaan, että odottaisit henkeäsalpaavan tarkkaa televisiota ja suosikki musiikkiasi, media odottaa sinua. 2x2 MIMO -toiminto, jossa kaksi lähetintä ja vastaanotinta vaihtavat tietoja samanaikaisesti kolmen johdon kautta, tarjoaa nopeuslisäyksen sähköjohtojen välityksellä. Tämä on erityisen hyödyllistä dataintensiivisissä sovelluksissa, kuten HD-suoratoistossa tai online-pelaamisessa. Mikä tahansa sähköpistorasia voidaan muuttaa korkeanopeuksiseksi verkkoliitännäksi.

Linkki valmistajan kotisivuille
Copyright © Sandcom 2022
Back to top