NVR tallentimet ja kamerajärjestelmät

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Reolink RLN16-410(v2)-4T NVR 4K UltraHD PoE tallennin

  Tuotenumero 90802
  EAN 6975253982738
  16-kanavainen PoE tallennin 4TB kovalevyllä
  Reolink RLN16-410 (versio 2) on Ultra HD ja AI-kameroiden kanssa yhteensopiva NVR tallennin jopa 16 kameralle. Kaikkien live-kuvaa voi katsoa samanaikaisesti ja myös kaikkien 16 kameran kuvaa voi tallentaa yhtä aikaa. Näyttöön liitettynä (HDMI ja VGA) live-kuvan ja videoiden katsominen sujuu helposti. Jatkuva tallennus on mahdollinen mutta levytilaa säästyy merkittävästi asettamalla kamerat tallentamaan liiketunnistuksesta. Tallentimeen on etäältä helppoa olla yhteydessä, jopa 4G-reitittimen avulla. Mitään monimutkaisia palomuuri- ja verkkoasetuksia ei tarvitse tehdä eikä kameroiden tarvitse olla kaapelilla yhdistettyinä tallentimeen. Tallennin löytää skannaustoiminnolla kaikki samassa verkossa olevat langalliset ja langattomat kamerat.

  RLN16-410 on yhteensopiva kaikkien Reolink-kameroiden kanssa, akkukäyttöisiä kameroita lukuunottamatta. Kaikista Ethernet-porteista on PoE (802.3af/at) virransyöttö. Yhdestä portista tulee enintään 25W ja kokonaistehobudjetti on 120W.

  RLN16-410 -tallentimessa on vakiona 4TB 3.5 tuuman SATA kovalevy. Lisäksi kotelon sisällä on paikka toiselle kovalevylle. Kunkin kovalevyn suurin tuettu kapasiteetti on 6TB.

  Käyttöönotto on erittäin helppo. Pika-asennuksen jälkeen tallennin etsii automaattisesti kamerat, asettaa niille kanavat (1-8), näyttää videokuvan ja aloittaa tallentamisen. Tarvittaessa kameroiden käyttäjätunnukset ja salasanat pitää käydä asettamassa IP-Channel valikoista. Valikoista muokataan muutkin asetukset, kuten tallennukseen, liiketunnistukseen liittyvät yksityiskohdat. Reolink Appiin ja Clientiin tallentimen ja siihen yhdistetyt kamerat saa helposti lisättyä kotelon päällä olevasta QR-koodista tai UID-numerosta.

  Tuetut verkkoprotokollat: HTTP, TCP/IP, UDP, DHCP, P2P, UPNP, RTSP, SMTP, SSL/TLS, DNS, DDNS, NTP, FTP. Tuetut videopakkausstandardit: H.264 ja H.265.

  Laitteen mitat: Korkeus 45mm, leveys 330mm, syvyys 260mm ja paino 2,1 kg.

  Myyntipakkauksen sisältö: Tallennin, verkkovirta-adapteri, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1-metrin Ethernet-verkkokaapeli, pika-asennusopas (englanniksi).
 2. Reolink RLN36 NVR 4K UltraHD tallennin

  Tuotenumero 90798
  EAN 6975253980949
  36-kanavainen tallennin
  Reolink RLN36 on Ultra HD ja AI-kameroiden kanssa yhteensopiva NVR tallennin jopa 36:lle kameralle. Kaikkien live-kuvaa voi katsoa samanaikaisesti ja myös kaikkien 36:n kameran kuvaa voi tallentaa yhtä aikaa. Näyttöön liitettynä (HDMI ja VGA) live-kuvan ja videoiden katsominen sujuu helposti. Jatkuva tallennus on mahdollinen, mutta levytilaa säästyy merkittävästi asettamalla kamerat tallentamaan liiketunnistuksesta. Tallentimeen on etäältä helppoa olla yhteydessä, jopa 4G-reitittimen avulla. Mitään monimutkaisia palomuuri- ja verkkoasetuksia ei tarvitse tehdä eikä kameroiden tarvitse olla kaapelilla yhdistettyinä tallentimeen. Tallennin löytää skannaustoiminnolla kaikki samassa verkossa olevat langalliset ja langattomat kamerat.

  RLN36 on yhteensopiva kaikkien Reolink-kameroiden kanssa, akkukäyttöisiä kameroita lukuunottamatta. Tallennin tukee kuvaa jopa 12MP asti (4096x3072).

  RLN36-tallentimessa on paikka kolmelle SATA kovalevylle. Kunkin kovalevyn suurin tuettu kapasiteetti on 16TB, yhteensä 48TB (kovalevy ei sisälly pakkaukseen). Äänen kahdeksan sisääntulo- ja neljä ulostuloporttia, kolmannen osapuolen mikrofonia ja kaiutinta varten. Yksi RJ-45 10/100/1000 Mbps LAN-portti. Neljä RJ-45 10/100/1000 Mbps porttia kameroille, ei PoE virransyöttöä.

  Käyttöönotto on erittäin helppo. Pika-asennuksen jälkeen tallennin etsii automaattisesti kamerat, asettaa niille kanavat, näyttää videokuvan ja aloittaa tallentamisen. Tarvittaessa kameroiden käyttäjätunnukset ja salasanat pitää käydä asettamassa IP-Channel valikoista. Valikoista muokataan muutkin asetukset, kuten tallennukseen, liiketunnistukseen liittyvät yksityiskohdat. Reolink Appiin ja Clientiin tallentimen ja siihen yhdistetyt kamerat saa helposti lisättyä kotelon päällä olevasta QR-koodista tai UID-numerosta.

  Tuetut verkkoprotokollat: HTTP, TCP/IP, UDP, DHCP, P2P, UPNP, RTMP, SMTP, SSL/TLS, DNS, DDNS, NTP. Tuetut videopakkausstandardit: H.264 ja H.265.

  Laitteen mitat: Korkeus 48mm, leveys 330mm, syvyys 310mm ja paino 2,26 kg.
 3. Reolink RLK8-810B4-A 4K UltraHD PoE valvontajärjestelmä

  Tuotenumero 90751
  EAN 6972489771280
  4 kpl RLC-810A kameraa + 8-kanavainen NVR-tallennin 2TB kovalevyllä
  Reolink RLK8-810B4-A edustaa kamerajärjestelmien nykyistä huipputasoa. Neljä keinoälyllä varustettua äärimmäisen tarkkaa UltraHD kameraa ja kovalevyllä varustettu tallennin tarjoavat parhaat työkalut laadukkaan valvonnan toteuttamiseen.

  NVR-tallennin on RLN8-410 (versio 2) kahdeksalla PoE-virtaa syöttävällä verkkoportilla ja valmiiksi asennetulla 2 TB SATA kiintolevyllä. Toisen levyn saa lisättyä tallentimen takaosan eSATA-liittimen avulla. Suurin tuettu levykapasiteetti on 2x 6 TB. Tallentimeen voi liittää myös muut Reolink-kamerat paitsi akkukäyttöiset kamerat.

  Järjestelmään sisältyvät neljä kameraa ovat mallinimeltään RLC-810A. Ne soveltuvat IP66-luokituksen mukaisesti sisä- ja ulkokäyttöön, sääolosuhteista riippumatta. Kameroiden tarkkuus on peräti 8 MP (3840x2160) ja videoon tallentuu 25 kuvaa sekunnissa. Pimeänäkö ulottuu 30 metriin asti ja äänet tallentuvat kameraan integroidun mikrofonin avulla. Virransyöttö tapahtuu PoE-tekniikalla suoraan Ethernet-verkkokaapelista mutta kameroissa on myös liitin verkkovirta-adapterille.

  Älykäs liiketunnistus tarkoittaa kameran kykyä tunnistaa havaitsemastaan liikkeestä ajoneuvot ja henkilöt. Kamera erittelee hälytyksen aiheuttajat tyypeittäin: Henkilö, ajoneuvo tai muu syy. Niin sanotut turhat liiketunnistukset vähenevät todella olennaisesti älytunnistuksen myötä.
  Kamerat tukevat myös time-lapse eli ajastetun kuvauksen toimintoa. Kamerat määritetään ottamaan kuva halutun aikavälein ja lopputuloksesta muodostuu nopeutetun ajankulun video. Rakennusprojektin etenemisestä, säätilan vaihtelusta, vuorokauden etenemisestä ja monesta muusta aiheesta saa helposti koostettua videot.

  Muut tiedot:
  Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti Reolink App-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.
  Tuetut verkkoprotokollat: HTTPS, SSL, TCP/IP, UDP, HTTP, IPv4, UPnP, RTSP, RTMP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, FTP, P2P
  Tuetut videopakkausstandardit: H.265 (RLC-810A), H.264 ja H.265 (RLN8-410)

  Pakkaus sisältää: RLN8-410 tallennin, 4kpl RLC-810A kameraa, verkkovirta-adapteri tallentimelle, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1m verkkokaapeli, 4kpl 18m verkkokaapelia, 5kpl ruuvaussapluunaa, 4kpl varoitustarraa, 4kpl vesitiivistä liitintä, 4kpl RJ45 liitintä, 5 pussia ruuveja
 4. WD Purple 2TB 3.5 SATAIII kovalevy

  Tuotenumero 70065
  EAN 7330381195679
  Sisäinen 3.5.tuuman SATA3 kovalevy tallentimiin
  Western Digitalin Purple-sarjan kovalevyt on suunniteltu erityisesti kameravalvonnan tallentimiin. Kovalevyjen maltillinen 5400 RPM pyörimisnopeus ja koneiston luotettavuus takaavat katkeamattoman ja pitkäkestoisen tallentamisen.

  Tallennuskapasiteetti on 2TB, liitin on SATAIII (nopeus 6 Gbit/s), välimuistia on 64 Mb ja sisäinen tiedonsiirtonopeus (host to drive) on 145 Mb/s.
 5. Reolink RLN8-410(v2) NVR 4K UltraHD PoE tallennin

  Tuotenumero 90721
  EAN 6972489770092
  8-kanavainen PoE tallennin 2TB kovalevyllä
  Reolink RLN8-410 (versio 2) on Ultra HD ja AI-kameroiden kanssa yhteensopiva NVR tallennin jopa 8 kameralle. Siihen voi liittää jopa 8 kameraa ja tallentaa niiden kuvaa ympärivuorokautisesti tai liiketunnistuksen perusteella. Jokaisen kameran asetukset voidaan määrittää yksilöllisesti. Näyttöön liitettynä (HDMI ja VGA) live-kuvan ja videoiden katsominen sujuu helposti. Tallentimeen on etäältä helppoa olla yhteydessä, jopa 4G-reitittimen avulla. Mitään monimutkaisia palomuuri- ja verkkoasetuksia ei tarvitse tehdä eikä kameroiden tarvitse olla kaapelilla yhdistettyinä tallentimeen. Tallennin löytää skannaustoiminnolla kaikki samassa verkossa olevat langalliset ja langattomat kamerat.
  RLN8-410 tukee 4MP, 5MP ja 8MP (4K Ultra HD) tarkkuutta ja on siten yhteensopiva kaikkien Reolink-kameroiden kanssa, akkukäyttöisiä lukuunottamatta.

  RLN8-410 -tallentimessa on vakiona 2TB SATA kovalevy. Lisäksi siihen voi liittää ulkoisen kovalevyn eSATA-liitännän kautta. Kunkin kovalevyn suurin tuettu kapasiteetti on 6TB.

  Tallentimessa on 8 Ethernet-porttia, joista kaikista on PoE eli Power Over Ethernet-virransyöttö. Yhdestä portista tulee enintään 25W ja kaikista kahdeksasta portista yhteensä enintään 86W. Datan ja virta siirtyvät kätevästi Ethernet-kaapelin välityksellä, erilllisiä virtajohtoja ei siis välttämättä tarvitse vetää. Tämä helpottaa asennusta huomattavasti, eivätkä pitemmätkään kaapelinvedot ole ongelma.

  Käyttöönotto on erittäin helppo. Tallentimeen kytketään virtajohto, hiiri, näyttö ja mahdolliset kamerat. Virta kytketään päälle ja vastataan muutamaan pika-asennuksen kysymykseen. Mikäli ei vielä tiedä lopullisia asetuksia voi edetä klikkaamalla "Next". Asetuksia voi myöhemmin muuttaa valikoista. Pika-asennuksen jälkeen tallennin etsii automaattisesti kamerat, asettaa niille kanavat (1-8), näyttää videokuvan ja aloittaa tallentamisen. Tarvittaessa kameroiden käyttäjätunnukset ja salasanat pitää käydä asettamassa IP-Channel valikoista. Valikoista muokataan muutkin asetukset, kuten tallennukseen, liiketunnistukseen liittyvät yksityiskohdat. Reolink Appiin ja Clientiin tallentimen ja siihen yhdistetyt kamerat saa helposti lisättyä kotelon päällä olevasta QR-koodista tai UID-numerosta.

  Tuetut verkkoprotokollat: HTTP, TCP/IP, UDP, DHCP, P2P, UPNP, RTSP, SMTP, SSL/TLS, DNS, DDNS, NTP, FTP. Tuetut videopakkausstandardit: H.264, H.264+

  Laitteen mitat: Korkeus 41mm, leveys 260mm, syvyys 230mm ja paino 1,2 kg.

  Myyntipakkauksen sisältö: Tallennin, verkkovirta-adapteri, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1-metrin Ethernet-verkkokaapeli, pika-asennusopas (englanniksi). Suomenkieliset ohjeet täältä.
Copyright © Sandcom 2022
Back to top