Telakat

Lisää » Pienennä »
2 tuotetta
Näytä sivua kohden
Järjestä
 • Manhattan 7-in-1 telakointiasema

  Manhattan 7-in-1 telakointiasema

  Tuotenumero: M152808
  Seitsemän liittimen telakka USB-C porttiin
  Tämä telakka muuntaa laitteen yhden USB-C portin avulla täydeksi toimistokelpoiseksi työkaluksi. 7-in-1 telakassa on HDMI, Mini DP ja VGA näyttöliittimet, 3.5mm audioliitin (sisältää sekä audio in että audio out), 3kpl USB-A 3.0 portteja, Gigabitin RJ45 verkkoportti, USB-C power portti sekä SD ja microSD kortinlukijat. Telakkaan liitettyjä näyttöjä voi käyttää joko peilitilassa tai näytönlaajennustilassa (Mac ei tue jälkimmäistä) tarkkuudella 1080p@60Hz tai UHD 4K 3840x2160@30Hz. VGA portin enimmäistarkkuus on 1080p. USB-portteihin voi liittää esimerkiksi hiiren, näppäimistön ja muistitikun.

  Asentamista ja ajureita ei tarvita. Telakka vain kiinnitetään USB-C porttiin ja sen tunnistus tapahtuu laitteessa automaattisesti. Myös siihen liitetyt laitteet tunnistautuvat automaattisesti.

  HDMI ja Mini DP porteista saa UHD 4K kuvaa 30Hz videotaajuudella. DisplayPort 1.2 Alternate Mode (DP Alt Mode) yhteensopiva

  USB-porttien nopeus on enintään 5 Gb/s. MicroSD ja SD korttien lukunopeus on enintään 90 Mb/s. Telakan USB-C kaapelista voi ladata kannettavaa tietokonetta 60W teholla (ulkoinen Power Delivery (PD) virtalähde ei sisälly pakkaukseen).
  Telakan kotelo on alumiinia ja se on EMI häiriösuojattu. USB-C johdon juuri on valettua PVC:tä ja tuettu vetovoimilta.

  UUSI TUOTE

 • Manhattan 11-in-1 triplanäyttö telakointiasema
  11-in-1 Triple-Monitor telakka
  Äärimmäisen kattava USB-C telakka, joka mm. mahdollistaa kolmen näytön yhtäaikaisen käytön liitettävän laitteen kanssa. HDMI- ja DisplayPort kuvantarkkuus on parhaimmillan 4K@30Hz. VGA-liittimen enimmäistarkkuun ohn 1080p@60Hz. Kahden näytön yhteiskäytössä tarkkuus on enintään 1080p@60Hz ja kolmen näytön yhteiskäytössä 720p@60Hz. Kuvamoodi on joko peili (mirror) tai laajennus (extended) MST-tekniikalla (Multi-Stream Transport). Telakka tukee DP-Alt-Mode yhteensopivia laitteita kuten Apple Macbook, Chromebook ja Pixel.

  . Tämä telakka nostaa älypuhelimen ja tabletin pöytä-PC:n tasolle, laitteen akun latautuessa samaan aikaan. Telakan USB-C porttiin liitetyn Power Delivery (PD) virtalähteen avulla kannettavaa tietokonetta voi ladata jopa 100W teholla (ulkoinen virtalähde ei sisälly pakkaukseen).

  Muita liitäntöjä ovat Gigabitin verkkoportti, 3.5mm audio (sisältää sekä audio in että audio out), 2xUSB-A 3.0 ja 1xUSB-A 2.0 esim. hiiren, näppäimistön ja muistitikun liittämiseksi, MicroSD ja SD muistikortinlukijat automaattisella tunnistuksella ja enintään 830 Mb/s lukunopeudella
  11-in-1 telakka sopii kannettavan tietokoneen alle ja siinä on teline älypuhelinta varten. Telakan kotelo on alumiinia ja se on EMI häiriösuojattu. USB-C johdon juuri on valettua PVC:tä ja tuettu vetovoimilta.

  UUSI TUOTE