Laturit

Lisää » Pienennä »
6 tuotetta
Näytä sivua kohden
Järjestä
 • Manhattan GaN Tech Power Delivery 65W verkkolaturi
  65W verkkolaturi USB-C latausliittimellä
  GaN Tech -virtalähde antaa laitteille virtaa erittäin tehokkaasti. Laturin gallium-nitridi (GaN) transistorirakenne saavuttaa jopa 93% hyötysuhteen, mikä on huomattavasti korkeampi perinteiseen pii-pohjaiseen laturiin verrattuna. Tämä laturi käyttää Power Delivery (PD) -tekniikkaa USB-C-latausportin kautta ja lataa 65W teholla kannettavaa tietokonetta, Ultrabook-laitetta, tablettia tai muuta laitetta.
  Pakkauksessa on vaihtopäät EU, USA ja Iso-Britannien pistokkeille. Laturissa on myös älykäs suoja oikosulkuilta, ylijännitteiltä, ??ylivirtailta ja ylikuumenemiselta.

  UUSI TUOTE

 • Manhattan Power Delivery latausasema 55W kokonaisteholla
  55W latausasema PD teknologialla ja Qi langattomalla latauksella
  Kätevä latausasema lukuisilla eri vaihtoehdoilla, myös langattomasti. Latausaseman USB-C-portti käyttää PD 3.0-tekniikkaa älypuhelimen, tabletin tai muun yhteensopivan laitteen virtatarpeiden selvittämiseen ja optimaaliseen lataamiseen. Qualcomm Quick Charge 3.0 USB-A -portti tarjoaa 18 W tehon. Seuraavat kolme USB-A-porttia antavat virtaa 5 V/2.4 A, huomioiden latausaseman suurin yhteisteho 55W. Langaton 10W latausalusta on irrotettavissa. Alustalla voi ladata osana asemaa tai erikseen omaan latausjohtoon kytkettynä.

  Qi-sertifioitu varmistaaksesi turvallisen latauksen
  Latausasemaratkaisu yhdellä USB-C-virtalähteellä (PD 3.0), yhdellä USB-A Quick Charge 3.0 -portilla, kolmella USB-A-latausportilla ja yhdellä irrotettavalla Qi-sertifioidulla 10 W langattomalla latausalustalla
  Lataa erilaisia laitteita samanaikaisesti optimoidun tehonjaon kanssa
  USB-C PD virtalähdeportti tuottaa 30 W tehon
  Yksi Quick Charge 3.0 USB-A -pikalatausportti, joka tuottaa jopa 18 W
  Kolme USB-A-latausporttia jotka jakavat 36W tehon ja jokaisen portin lataus on enintään 5V/2.4A
  Ylikuormitus-, ylivirta- ja ylikuumenemissuoja
  LED-tilan ilmaisin
  Kompakti ja tyylikäs muotoilu

  UUSI TUOTE

 • Manhattan 6-porttinen USB-latausasema 50W kokonaisteholla
  50W latausasema kuudella USB-portilla
  Kuusi USB-A-latausporttia sisältävä latausasema tablet-laitteille, älypuhelimille ja muille kannettaville laitteille. Jokainen portti tukee 5V/2.4A latausvirtaa, jota säätää Smart IC -piirien automatiikka. 50W latausteho optimoidaan eri laitteiden lataustarpeiden mukaisesti.
  LED-tilan ilmaisin
  Ylikuormitus-, ylivirta- ja ylikuumenemissuojat
  Kompakti ja tukeva rakenne

  UUSI TUOTE

 • Manhattan 4-porttinen USB-latausasema 34W kokonaisteholla
  34W latausasema neljällä USB-portilla
  Neljä USB-A-latausporttia sisältävä latausasema tablet-laitteille, älypuhelimille ja muille kannettaville laitteille. Jokainen portti tukee 5V/2.4A latausvirtaa, jota säätää Smart IC -piirien automatiikka. 34W latausteho optimoidaan eri laitteiden lataustarpeiden mukaisesti.
  LED-tilan ilmaisin
  Ylikuormitus-, ylivirta- ja ylikuumenemissuojat
  Kompakti ja tukeva rakenne
  Latausmerkkivalojen on/off -kytkin

  UUSI TUOTE

 • Manhattan 10-porttinen USB-latausasema 76W kokonaisteholla
  76W/12A latausasema kymmenellä USB-portilla
  Manhattanin 10-porttinen USB-latausasema pitää tabletit, matkapuhelimet, kamerat ja muut laitteet ladattuna ja käyttövalmiina. Ensimmäinen portti tukee Qualcomm QC 2.0 pikalatausta, seuraavat viisi porttia lataavat 1A virralla ja neljä viimeistä porttia tukevat 2.4A latausvirtaa adaptiivisella Smart IC-automatiikalla. Latausasemassa on integroitu suoja ylilatauksia ja oikosulkuja vastaan. Manhattanin 10-portin USB-latausasema on täydellinen koti-, koulu- ja toimistokäyttöön.

  Lataa jopa kymmentä laitetta samanaikaisesti
  Kahdeksan 2cm leveää lataus- ja säilytyspaikkaa, liukumaton alusta

  UUSI TUOTE

 • ENJOY 6A verkkolaturi neljällä USB-portilla
  6A latausasema
  Lataustelakka peräti neljällä liittimellä USB-latauskaapeleille. Latausvirtaa riittää 6A laitteiden kesken tai enintään 2.4A yhdelle laitteelle. Latausjännite on 5V.