Rannetuet

Lisää » Pienennä »
6 tuotetta
Näytä sivua kohden
Järjestä
 • Allsop Comfortbead Wrist Rest for Keyboard
  Rannetuki minihelmitäytteellä
  Allsops Comfortbead Wrist Rest on suunniteltu vähentämään ranteiden rasitusta näppäimistöllä kirjoitettaessa. Tuki on huomaamaton käytössä vaikka kädet liikkuvat ja tarjoaa jatkuvasti sopivaa nostoa ranteelle. Yläosan pintamateriaali on 100% puuvillaa ja on käsin pestävä. Pohjassa on liukumista estävä pinta.

  Mitat: 50cm leveä, 5.7cm syvä, 3cm korkea.

  Ei sisällä lateksia.
 • Allsop Comfort Foam Wrist Rest Keyboard
  Rannetuki vaahtotäytteellä
  Allsops Comfort Foam Wrist Rest on Memory Foam älyvaahdolla täytetty rannetuki näppäimistötyöskentelyyn. Älyvaahto kerää lämmön ranteista ja muovautuu kevyesti sopimaan juuri käyttäjän tyylille käyttää näppäimistöä. Tuki vähentää ranteiden kuormitusta ja rasitusvammojen syntymistä. Pohjassa on liukumista estävä pinta.

  Mitat: 46cm leveä, 7cm syvä, 2,5cm korkea

  Saattaa sisältää vähäisiä määriä lateksia.
 • Allsop Comfort Foam Wrist Rest Mouse

  Allsop Comfort Foam Wrist Rest Mouse

  Tuotenumero: ALL05677
  Rannetuki vaahtotäytteellä
  Tämä rannetuki on suunniteltu hiiren käyttämisestä aiheutuvan rasituksen vähentämiseen. Memory Foam älyvaahdolla täytetty rannetuki mukautuu ranteen asennon ja painon mukaisesti ja kerää lämpöä. Pohjassa on liukumista estävä pinta.

  13cm x 7,6cm x 2,5cm

  Saattaa sisältää vähäisiä määriä lateksia.
 • Allsop Wrist Assist
  Rannepehmike vaahtotäytteellä
  Allsops Wrist Assist tukee mutta myös ohjaa ranteen liikettä optimaaliseen asentoon käytettäessä hiirtä. Kosketuspinta on saumaton ja asentoa on helppo muokata tarvittaessa. Memory Foam älyvaahto muovautuu ranteen mukaiseksi ja kerää lämpöä. Pohjamateriaali mahdollistaa tuen liikkumisen pöydän pinnalla ranteen liikkeiden mukaisesti.Mitat: 10cm x 4cm x 6cm

  Ei sisällä lateksia.
 • Allsop Comfortbead Glove

  Allsop Comfort Bead Glove

  Tuotenumero: ALL05934
  Käteen puettava rannetuki minihelmitäytteellä
  Käteen puettava käsinetuki ehkäisee ja lieventää rannekipua. Käsine ohjaa rannetta ergonomisempaan asentoon. Sopii sekä vasempaan että oikeaan käteen. Pintamateriaali on käsinpestävää ja ilmakuivattavaa puuvillaa.
 • Allsop Comfortbead Mini Wrist Rest

  Allsop Comfort Bead Mini Wrist Rest

  Tuotenumero: ALL05935
  Rannetuki minihelmitäytteellä
  Tämä rannetuki on suunniteltu hiiren käyttämisestä aiheutuvan rasituksen vähentämiseen. Pienet helmet asettuvat ranteen asennon ja painon mukaisesti. Pohjassa on liukumista estävä pinta.

  10cm x 6,3cm D x 1,2cm

  Ei sisällä lateksia.