Telineet ja pidikkeet

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. ENJOY magneetillinen puhelinteline tuuletinritilään

  Tuotenumero 40585
  EAN 6438195019639
  Puhelinteline magneetilla asetettavalla pidikkeellä ja tuuletinritilään kiinnitettävällä jalalla
  Tämä tuuletinritilään magneetilla asetettava puhelinteline on kätevä ja monipuolinen ratkaisu helpottamaan puhelimesi käyttöä autossa. Telineeseen kuuluu kaksi puhelimeen liimattavaa metallilevyä, joista pienempi on suunniteltu käytettäväksi ilman puhelinkoteloa ja isompi mahdollistaa puhelimen kiinnittämisen myös kotelon läpi.

  Telineen magneettikiinnitys tarjoaa vahvan otteen puhelimestasi samalla kun se mahdollistaa vaivattoman kiinnityksen ja irrotuksen. Tämä kompakti tuote on erityisen käytännöllinen, sillä se ei vie paljoa tilaa autossa. Sen sijoittaminen tuuletinritilään on fiksu valinta, joka pitää puhelimesi helposti nähtävillä ja ulottuvilla ajon aikana.

  Tämä puhelinteline ei ainoastaan tarjoa kätevää ratkaisua, vaan se myös mahdollistaa turvallisen käytön autossa, kun puhelimen käyttö on tarpeen esimerkiksi navigointiin tai puheluiden vastaanottamiseen. Pidä puhelimesi turvallisesti paikallaan tämän monipuolisen ja pienikokoisen telineen avulla, joka tekee ajamisesta sujuvampaa ja helpompaa.

 2. ENJOY puhelinteline pyöreään tuuletinritilään

  Tuotenumero 40584
  EAN 6438195019622
  Puhelinteline säätyvällä pidikkeellä ja tuuletinritilään kiinnitettävällä jalalla
  Tämä puhelinteline on suunniteltu erityisesti pyöreänmuotoiseen auton tuuletinritilään tarjoten täydellisen ratkaisun pitääksesi puhelimesi kätevästi ja turvallisesti ulottuvillasi ajon aikana. Jousitettu ja puhelimen mukaan säätyvä teline varmistaa, että pidike mukautuu täydellisesti puhelimesi kokoon ja muotoon.

  Lukittava pallonivel mahdollistaa täyden 360 asteen säädettävyyden, joten voit helposti asettaa puhelimen haluttuun kulmaan. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä, kun haluat vaihtaa näkymää tai käyttää puhelinta navigointiin matkan aikana.

  Kaikki toiminnot ovat suunniteltu siten, että voit käyttää puhelintasi yhdellä kädellä, mikä tekee autolla ajamisen turvallisemmaksi ja vaivattomammaksi. Tämä pyöreään tuuletinritilään sopiva puhelinteline on täydellinen lisävaruste pitämään puhelimesi hallinnassa ja näkyvillä matkan aikana.

 3. ENJOY puhelinteline tuuletinritilään

  Tuotenumero 40583
  EAN 6438195019615
  Puhelinteline säätyvällä pidikkeellä ja tuuletinritilään ruuvattavalla jalalla
  Tämä puhelinteline tarjoaa täydellisen yhdistelmän säädettävyyttä ja käytännöllisyyttä autoosi. Jousitettu ja puhelimen mukaan säätyvä alatuki varmistavat, että pidike mukautuu täydellisesti puhelimesi kokoon ja muotoon.

  Lukittava pallonivel mahdollistaa täyden 360 asteen säädettävyyden, joten voit helposti asettaa puhelimen haluttuun kulmaan. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä, kun haluat vaihtaa näkymää tai käyttää puhelinta navigointiin matkan aikana.

  Pidikkeen kiinnittäminen tuuletinritilään on vaivatonta käyttämällä koukkua, joka takaa tukevan ja vakaan paikallaan pysymisen. Koukun pituutta voi helposti säätää kiertämällä pidikettä myötä- tai vastapäivään, mikä tekee asennuksesta entistäkin yksinkertaisempaa.

  Kaikki nämä ominaisuudet on suunniteltu niin, että voit käyttää puhelintasi helposti yhdellä kädellä. Tämä tekee puhelimen käytöstä autossa turvallista ja mukavaa samalla kun pidike pitää laitteesi vakaasti ja varmasti paikallaan. Lisää matkanteon mukavuutta tämän käytännöllisen puhelintelineen avulla.

 4. Beafon SL360i puhelimen lataustelakka

  Tuotenumero 90572
  EAN
  SL360i latausteline microUSB-liittimellä
  Latausteline microUSB-liittimellä. Yhteensopiva malli: Beafon SL360i. Myydään ilman pakkausta.
 5. Beafon SL160 puhelimen laturi

  Tuotenumero 90554
  EAN
  SL160 laturi microUSB-liittimellä
  MicroUSB-liittimellä Beafon SL160-puhelimelle. Myydään irtotavarana.
 6. Beafon SL820 puhelimen lataustelakka

  Tuotenumero 90541
  EAN
  SL820 latausteline microUSB-liittimellä
  Latausteline microUSB-liittimellä. Yhteensopiva malli: Beafon SL820. Myydään irtotavarana.
 7. Beafon SL320 / SL340i puhelimen lataustelakka

  Tuotenumero 90453
  EAN
  SL320 / SL340i latausteline microUSB-liittimellä
  Latausteline microUSB-liittimellä. Yhteensopivat mallit: Beafon SL320, Beafon SL340i. Myydään irtotavarana.
 8. ENJOY kiinnityslevy imukupille

  Tuotenumero 40514
  EAN 6438195002815
  aluslevy
  Liimattava silikonikuminen aluslevy imukupin kiinnittämistä varten (esim. autoteline). Halkaisija 85mm.
 9. ENJOY imukuppiteline puhelimelle

  Tuotenumero 40504
  EAN 6438195001078
  autoteline joutsenkaulalla
  Universaali autoteline, joka kiinnittyy tuulilasiin imukupilla. Säädettävä leveys (38-105mm) eri kokoisia puhelimia varten. Mukana adapteri, jolla puhelimen saa telineeseen poikittain.
Copyright © Sandcom 2022
Back to top