Pöytätelineet

Lisää » Pienennä »
6 tuotetta
Näytä sivua kohden
Järjestä
 • Manhattan Universal Dual Monitor ruuvattava teline kahdella varrella
  Kahden 13-32 tuuman näytön ruuvattava teline
  Säästä tilaa kiinnittämällä näytöt tähän säädettävillä varsilla varustettuun telineeseen. Molemmat varret säätyvät erikseen ja ne mahdollistavat näyttöjen +/- 45 asteen kallistuksen sekä 180 asteen kiertämisen. Korkeutta on myös mahdollista säätää. Teräsrakenne takaa tukevan ja pitkäikäisen käytön telineelle. Pylvään juuressa oleva kiinnike kiristetään pöytään eikä poraamista tai vastaavia toimenpiteitä tarvita.

  Varsiin sopii 13-32 tuumaiset näytöt. Kunkin enimmäispaino on 8 kg. Pylvään korkeus on 44 cm, varren pituus näyttö eteenpäin suunnattuna on 40 cm ja täysin ojennettuna 80 cm. VESA-kiinnityslevyt on irrotettavissa helpottaen näyttöjen kiinnitys levyihin ja viimeiseksi varsiin.

  Yhteensopiva 75x75 ja 100x100mm VESA-kiinnitysten kanssa.

  UUSI TUOTE

 • Manhattan Universal Dual Monitor pöytäteline kahdella varrella
  Kahden 13-32 tuuman näytön pöytäteline
  Säästä tilaa kiinnittämällä näytöt tähän säädettävillä varsilla varustettuun telineeseen. Molemmat varret säätyvät erikseen ja ne mahdollistavat näyttöjen +/- 45 asteen kallistuksen sekä 180 asteen kiertämisen. Korkeutta on myös mahdollista säätää. Teräsrakenne takaa tukevan ja pitkäikäisen käytön telineelle.Suuri ja tasapainotettu jalka kantaa näytöt asennoista riippumatta.

  Varsiin sopii 13-32 tuumaiset näytöt. Kunkin enimmäispaino on 8 kg. Pylvään korkeus on 44 cm, varren pituus näyttö eteenpäin suunnattuna on 40 cm ja täysin ojennettuna 80 cm. VESA-kiinnityslevyt on irrotettavissa helpottaen näyttöjen kiinnitys levyihin ja viimeiseksi varsiin.

  Yhteensopiva 75x75 ja 100x100mm VESA-kiinnitysten kanssa.

  UUSI TUOTE

 • Allsop Redmond Monitor Stand

  Allsop Redmond Monitor Stand

  Tuotenumero: ALL06480
  Musta/teräs monitoriteline
  Alaspäin katsominen ei tee hyvää niskalle. Erityisesti kannettavalla tietokoneelle työskentelevien on tarpeen nostaa näyttö työpöydän tasosta korkeammalle. Allsop Redmond Monitor Stand teline nostaa näytön 10,7 cm korkeudelle. Näin kannettava tietokone soveltuu paremmin myös varsinaisen ulkoisen näytön viereen kakkosnäytöksi. Allsopin näyttötelineet on valmistettu teräksestä ja pinnoitettu kestäväksi pulverikäsittelyllä. Telineen jaloissa on liukuesteet. Mitat: Leveys 37cm x Syvyys 27.9cm x Korkeus 10.6cm

  EOL

 • Allsop Redmond Adjustable Curve Monitor Stand
  Musta/teräs näyttöteline kallistussäädöllä
  Kannettavan tietokoneen näyttö jää työpöydällä liian matalalle. Alaspäin katsominen ei tee hyvää niskalle. Tällä telineellä on lisäksi mahdollista säätää näytön tai tietokoneen kulmaa. Säätövaraa on 28 astetta. Vaakatasossa teline nostaa näyttöä 12,7 cm mutta 28 asteen kulmassa näyttö nousee 17cm pöydän pinnasta. Näin kannettava tietokone soveltuu paremmin myös varsinaisen ulkoisen näytön viereen kakkosnäytöksi. Allsopin näyttötelineet on valmistettu teräksestä ja pinnoitettu kestäväksi pulverikäsittelyllä. Telineen jaloissa on liukuesteet. Telineen mitat: 37cm x 29cm x 13cm Alustat mitat: 37cm x 25cm (soveltuu jopa 17 tuumaisille kannettaville tietokoneille)
 • Allsop Metal Art Junior Monitor Stand
  Musta monitorijalusta
  Teräksestä valmistettu minimalistinen teline Metal Art Jr. kantaa kannettavan tietokoneen, ulkoisen näytön, tulostimen, soittimen, projektorin tai muun laitteen. Kestävän rakenteen ansiosta teline kestää jopa 18kg kuorman. Jaloissa on liukuesteet. Tätä mallia on myyty maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta.

  Mitat: 37cm x 28cm x 10cm Alustat mitat: 36cm x 23 cm
 • Allsop Metal Art Ergo 3 Monitor Stand
  Monitorijalusta kolmella eri korkeusasetuksella
  Korkeudensäädöllä varustettu teräksinen Metal Art Ergo 3 on monipuolinen jalusta. Eri asetuksissa Metal Art Ergo 3 nostaa laitteen 15,2cm (6 tuumaa), 17,8cm (7 tuumaa) tai 20,3cm (8 tuumaa) korkeudelle. Suurin kuorma on 16 kg. Jaloissa on mikrosäädettävät jalat estämään telineen heiluminen epätasaisilla pinnoilla.

  Alusta on 38cm x 25cm kokoinen ja reiät pitävät ilmanvaihdon kunnossa. Alle sopii hyvin näppäimistö, kannettavatietokone, pelikonsoli, viritin tai muu laite.