Puhdistusvälineet

Lisää » Pienennä »
4 tuotetta
Näytä sivua kohden
Järjestä
 • Manhattan LCD Mini puhdistussarja

  Manhattan LCD Mini puhdistussarja

  Tuotenumero: M421010
  Näytönpuhdistusliina, harja ja alkoholiton liuos
  Manhattan LCD Mini -puhdistussarja puhdistaa ja poistaa lian, sormenjäljet ja tahrat hellävaraisesti litteistä näytöistä, tietokoneiden näytöiltä ja muusta elektroniikasta. Pehmeä, synteettinen harja poistaa ylimääräisen pölyn ja roskat varovasti naarmuttamatta. Harjakset vetäytyvät kahvaan pitääkseen ne puhtaina ja suojattuina.

  Aerosoliton liuos poistaa turvallisesti ja perusteellisesti sormenjäljet ja tahrat ilman kovia liuottimia tai hankausaineita. Pehmeä, nukkaamaton mikrokuituliina puhdistaa, kuivaa ja kiillottaa varovasti, jotta lopputulos olisi kirkas. Parhaat tuloksen saavuttaa suihkuttamalla puhdistusainetta mikrokuituliinalle, pyyhkimällä varovasti ja kuivaamalla lopuksi ylimääräinen neste nopeasti näytön pinnalta. Manhattan ei suosittele puhdistusliuoksen levittämistä suoraan LCD-pinnalle. Ei suositella käytettäväksi heijastamattomissa, yksityisissä tai polarisoiduissa materiaaleissa.

  Ei isopropyylialkoholia
  Turvallinen käytettäväksi LCD-pinnoilla - auttaa palauttamaan kirkkauden ja kirkkauden
  Ihanteellinen käytettäväksi litteiden näyttöjen, kannettavien tietokoneiden ja televisioiden kanssa
  Pehmeä harja poistaa ylimääräisen pölyn ja roskat varovasti naarmuuntumatta
  Aerosoliton puhdistusaine (60ml) poistaa sormenjäljet ja tahrat ilman kovia liuottimia
  Pehmeä, nukkaamaton mikrokuituliina puhdistaa, kuivaa ja kiillottaa selkeän, juovattoman pinnan
  Kolmen vuoden takuu

  UUSI TUOTE

 • Manhattan Air Duster paineilmapullo
  400ml paineilmapullo
  CFC-vapaa paineilmapullo moneen käyttöön. Soveltuu hyvin mm. näyttöjen, näppäimistöjen, keskusyksiköiden, tuulettimien, kylmälaitteiden, kameroiden ja projektorien linssien puhdistamiseen. Herkkä painonappi ja pidennyssuutin helpottavat työskentelyä.

  UUSI TUOTE

 • Allsop Screen cleaning wipes 25 kpl

  Allsop Screen puhdistusliinat 25 kpl

  Tuotenumero: ALL05462
  Näytönpuhdistusliinat kaikille näytöille
  Nämä kertakäyttöiset puhdistusliinat ovat juuri sopivan kokoiset, vaikkapa LED-näytön kunnolliseen puhdistamiseen. Näytölle ei jää raitoja eikä staattista sähköä. Uudelleen suljettavassa pussissa on 25 alkoholitonta liinaa.
 • Allsop Screen Dr. näytönpuhdistusaine 148 ml ja mikrokuituliina
  Kaikille näytöille
  ScreenDr puhdistaa jälkiä jättämättä ja vailla staattista sähköä näytöt, puhelimet, tabletit ja muut herkät pinnat. Aine irrottaa rasvan, tahrat, sormenjäljet ja jättää läpinäkyvän ja antistaattisen oleofoobisen pinnan.

  Patentoidun pakkauksen myötä mikrokuituliina on aina mukana. Liina kuivuu säilytyspaikassaan seuraavaa käyttöä varten. Liuos ei sisällä ammoniakkia eikä alkoholia.