Reolink NVS12W UltraHD WiFi 6 -tallennin (RLN12W)

12-kanavainen NVR-tallennin WiFi-yhteydellä
Tuotenumero
90857
EAN
6975253983940

Kuvaus

Reolink NVS12W on tehokas WiFi 6 -tallennin. Se on Ultra HD ja AI-kameroiden kanssa yhteensopiva NVR tallennin jopa 12 kameralle. Tallentimeen voi tallentaa kameroiden kuvaa ympärivuorokautisesti tai liiketunnistuksen perusteella. Jokaisen kameran asetukset voidaan määrittää yksilöllisesti. Näyttöön liitettynä (HDMI ja VGA) live-kuvan ja videoiden katsominen sujuu helposti. Tallentimeen on etäältä helppoa olla yhteydessä Reolinkin sovelluksen avulla. Mitään monimutkaisia palomuuri- ja verkkoasetuksia ei tarvitse tehdä eikä kameroiden tarvitse olla kaapelilla yhdistettyinä tallentimeen. Tallennin löytää skannaustoiminnolla kaikki samassa verkossa olevat langalliset ja langattomat kamerat.
NVS12W tukee 4MP, 5MP, 8MP ja 12MP(4K Ultra HD) tarkkuutta ja on siten yhteensopiva kaikkien Reolink-kameroiden kanssa, akkukäyttöisiä lukuun ottamatta.

NVS12W -tallentimessa on vakiona 2TB SATA kovalevy. Kovalevyn suurin tuettu kapasiteetti on 16TB. Tallentimessa on 4 Ethernet-porttia, kameroiden langalliseen yhdistämiseen. Tallennin luo oman WiFi-verkon 2.4 GHz ja 5 GHz taajuuksilla. Kamerat voi asentaa suoraan tallentimen luomaan langattomaan verkkoon. Tallentimen WiFi -verkko käyttää uusinta WPA 3 -salausta tietojen suojaamiseen.

Käyttöönotto on erittäin helppo. Tallentimeen kytketään virtajohto, hiiri, näyttö ja mahdolliset kamerat. Virta kytketään päälle ja vastataan muutamaan pika-asennuksen kysymykseen. Mikäli ei vielä tiedä lopullisia asetuksia voi edetä klikkaamalla "Next". Asetuksia voi myöhemmin muuttaa valikoista. Pika-asennuksen jälkeen tallennin etsii automaattisesti kamerat, asettaa niille kanavat (1-8), näyttää videokuvan ja aloittaa tallentamisen. Tarvittaessa kameroiden käyttäjätunnukset ja salasanat pitää käydä asettamassa IP-Channel valikoista. Valikoista muokataan muutkin asetukset, kuten tallennukseen, liiketunnistukseen liittyvät yksityiskohdat ja tallentimen luoman langattoman verkon asetuksia. Reolink Appiin ja Clientiin tallentimen ja siihen yhdistetyt kamerat saa helposti lisättyä kotelon päällä olevasta QR-koodista tai UID-numerosta.

Tuetut verkkoprotokollat: HTTPS, TCP/IP, UDP, DHCP, P2P, UPNP, RTMP, RTSP, SMTP, SSL/TLS, DNS, DDNS, NTP, FTP.
Tuetut videopakkausstandardit: H.264 ja H.265.

Laitteen mitat: Korkeus 49.5mm, leveys 255mm, syvyys 223mm ja paino 1,4 kg.
Copyright © Sandcom 2022
Back to top