Reolink TrackMix Wired LTE 4MP PTZ Auto Tracking AI kamera ulkokäyttöön

Säänkestävä kaksilinssinen Pan/Tilt/Zoom 4G valvontakamera LED-kohdevalolla ja AI-liiketunnistuksella
Tuotenumero
90835
EAN
6975253987757

Kuvaus

TrackMix Wired LTE on Reolinkin ensimmäinen verkkovirralla toimiva 4G-kamera. Tämä kaksilinssinen PTZ-kamera voidaan yhdistää verkkoon myös Ethernet-kaapelilla. TrackMix-sarjan kamerat kykenevät tuplaseurantaan. Siinä toinen linssi katsoo seurattavaa kohdetta laajakuvassa ja toinen zoomattuna. TrackMix -sarjassa on myös uusi 6x hybridi zoomaus. Siinä ensimmäiset 2.8x zoomautuu laajakulmaobjektiivin kuvasta digitaalisesti ja loput teleobjektiivin kautta. Kameran älykäs tunnistus tunnistaa ihmisen, ajoneuvon ja eläimen.

Tallennus tapahtuu microSD-muistikortille (max. 256 GB). Pimeänäkö ulottuu 30 metriin asti älykkäästi mukautuvien voimakkaiden infrapuna-LEDien avulla. Kamerassa on kuvattavan kohteen pimeässä valaiseva LED-valo. Sen avulla kamera pystyy kuvaamaan värikuvaa pimeästä huolimatta, jolloin esimerkiksi henkilön tunnistaminen on huomattavasti helpompaa.

Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Seurantatoiminnossa liike toimii horisontaalisti eli vasemmalle ja oikealle. Kameran voi myös asettaa partioimaan esiasennettuihin vapaasti asetettuihin kohteisiin vuoronperään kohdistuen.

Laajakulmaobjektiivi: 4MP tarkkuus (2560x1440)
Teleobjektiivi: 2MP tarkkuus (1920x1080)
Kuvasensori: 1/3"CMOS
Pan 355°, Tilt 90°
Näkökenttä: 96°-38° vaakasuora, 55°-21° pystysuora
6x hybridi zoom
Pimeänäkö: 30 metriin asti, 2 infrapuna-LED:iä (850nm)
Kirkas LED-kohdevalo (6500K/450 lumenia)
Älykäs henkilön, ajoneuvon ja eläimen tunnistava liiketunnistus
Virta: DC 12V/2A <12W
Integroitu kaiutin ja mikrofoni
Suojaluokitus: IP65
Toimintalämpötilat: -20°...+55°
Videon koodaus: H.264, H.265

Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti ReolinkApp-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta. Sovelluksista ohjataan kameraa, näkee suoran videokuvan, tallenteet ja hallitsee ominaisuuksia kuten toimenpiteet reaaliaikaisista ilmoituksista kameran havaittua liikettä. Sovelluksista voi hallita ja seurata yhtäaikaisesti kaikkia muitakin Reolinkin kameroita.
TrackMix Wired LTE tukee 4G-yhteydessä datan käyttöä 3 GB kuukaudessa, eli noin 10 minuuttia kuvan katselua päivässä. Jos tarvitset enemmän datansiirtoa, tilaa mobiilisovelluksella Reolink View Service. Lue lisää
Copyright © Sandcom 2022
Back to top