TP-LINK Tapo A200 aurinkopaneeli

Aurinkopaneeli akkukäyttöisten kameroiden lataamiseen
Tuotenumero
81662
EAN
4897098686140

Kuvaus

Tapo A200 aurinkopaneeli tarjoaa keskeytymätöntä virtaa akkukäyttöisille Tapo kameroillesi (Tapo C425, Tapo C420, ja Tapo C400), jotta turvasi olisi varmistettu ympäri vuoden. Valmistettu laadukkaista monokiteisistä piisoluista, tämä aurinkopaneeli pystyy napata runsaasti aurinkoenergiaa ja tarjoamaan jopa 4.5W lataustehoa.

Aurinkopaneeli kerää ilmaista, puhdasta aurinkoenergiaa ja takaa jatkuvan virtalähteen akkukameroillesi. Monokiteiset piisolut mahdollistavat tehokkaan aurinkoenergian keräämisen ja tuottavat jopa 4.5W lataustehoa. Erinomainen veden- ja pölynkestävyys tarkoittaa, että aurinkopaneeli toimii moitteettomasti ulkokäytössä kaikenlaisissa sääolosuhteissa. 4 metrin pituinen latauskaapeli antaa joustavuutta asennuksessa, mahdollistaen aurinkopaneelin sijoittelun optimaaliseen paikkaan. Säädettävän kiinnitystelineen avulla voit asettaa aurinkopaneelin täydelliseen kulmaan valon maksimoimiseksi.

Tapo A200 aurinkopaneeli on täydellinen lisävaruste, joka tarjoaa kestävän energialähteen turvakameroillesi samalla kun se sopeutuu vaivattomasti ulkotiloihin. Se on suunniteltu tuomaan luotettavuutta ja jatkuvuutta valvontaasi kaikkina vuodenaikoina.

Tekniset tiedot:
Suojaluokitus: IP65
käyttöjännite: 5.2V Max
Liitin: Micro-USB
Virransyöttö: 4.5W max.
Copyright © Sandcom 2022
Back to top