Reolink FE-P 6MP panoraama fisheye PoE kamera

Kalansilmäkamera sisäkäyttöön PoE-virralla ja älyliiketunnistuksella
Tuotenumero
90823
EAN
6975253986309

Kuvaus

Reolink FE-P on korkealaatuinen langaton kalansilmäkamera, joka tarjoaa laajan 360 asteen näkymän. Tämä edistyksellinen valvontakamera on suunniteltu vastaamaan vaativiakin valvontatarpeita, ja sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan turvallisuuden ylläpitämiseen. Kameran voi kiinnittää seinään, pöydälle tai kattoon.

Kalansilmä poistaa sokeat kulmat ja takaa kattavan valvonta-alueen. Kalansilmä mahdollistaa myös panoraamanäkymän, joka antaa käyttäjälle kattavan yleiskuvan ympäristöstä. Tämä on erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa halutaan seurata laajempaa aluetta ja vähentää tarvetta asentaa useita kameroita. Kamerassa on yhteensä yhdeksän eri kuvatilaa, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kohteeseen. Kamera kuvaa myös pimeässä selkeitä videoita infrapunavalojen ansiosta.

Datan ja virran syöttö tapahtuvat kätevästi Ethernet-verkkokaapelin välityksellä (PoE eli Power Over Ethernet) eikä erillistä virtajohtoa siis tarvitse vetää. Voit seurata valvontakuvaa reaaliaikaisesti älypuhelimellasi tai tietokoneellasi, missä ikinä oletkaan. Kamerassa on ihmisen tunnistus ja videot tallentuvat kameraan asetettavalle microSD-muistikortille (enintään 256 GB).

Tekniset tiedot:
Videon tarkkuus: 6MP (2560x2560 pikseliä)
Kuvasensori: 1/2.5" CMOS sensori
Näkökenttä: 360°
Videopakkaus: H.265
Audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin
Infrapunavalot: 3 kpl (850 nm), kantama 8 metriä
Verkkoyhteys: Ethernet
Yhteyden salaus: WPA-PSK/WPA2-PSK
Muistikortti: MicroSD, enintään 256GB
Virransyöttö: IEEE 802.3af, 48V aktiivi tai 12-24VAC 50/60Hz, 24VDC
Virrankulutus: <12W

Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti ReolinkApp-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.
Copyright © Sandcom 2022
Back to top