Extenderit

Lisää » Pienennä »
4 tuotetta
Näytä sivua kohden
Järjestä
 • Manhattan HDMI-over-IP AV-signaalin extenderi (50 metriä)
  HDMI-kaapelin jatkaja jopa 50-metrillä
  Ethernet verkkokaapelien (vähintään Cat6) avulla HDMI-kaapelin teräväpiirtosignaalia voi jatkaa jopa 50-metriä. Lähetinyksikköön liitetään kuvalähde, esimerkiksi tietokone, ja sen signaali välittyy enintään 50 metrisen Cat6 verkkokaapelin avulla vastaanottimeen. Siitä liitetään HDMI-kaapeli näyttöön tai projektoriin. Lähetin ja vastaanotin tukevat lisäksi kaukosäätimen käyttöä. Lähettimessä on HDMI-ulostulo paikallista näyttöä varten.

  Extenderi tukee 1080p resoluutiota ja signaaleja kuten LPCM, DTS Digital, DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD audio. Säädettävä EDID minimoi HDCP ja muita näyttöongelmia. Extenderi on täysin HDCP yhteensopiva.

  Joustava ratkaisu moniin AV-sovelluksiin.
  Ihanteellinen messuille, luokkahuoneisiin, auditorioihin, kokoushuoneisiin sekä toimisto- ja vähittäiskaupan tarpeisiin.
  Täysin HDMI, HDCP 1.2 ja DVI 1.0 -yhteensopiva.
  Videoresoluutiot DTV/HDTV: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p
  Helppo asentaa - ei vaadi konfigurointia.

  Kullatut koskettimet korroosiovapaita liitoksia varten

  UUSI TUOTE

 • Manhattan VGA-signaalin extenderi

  Manhattan VGA-signaalin extenderi

  Tuotenumero: M177344
  VGA-signaalin jatkaja jopa 300-metrillä
  Manhattan VGA extenderi mahdollistaa näytön ja kaiuttimien etäsijainnin VGA-lähteestä 300 metrin päässä Cat5e / Cat6 verkkokaapelien avulla. Joustava ratkaisu monille AV-laitteille SovelluksetIdeaalinen messuille, luokkahuoneisiin, kotiteatteriin, kokoushuoneisiin, toimisto- ja vähittäiskaupan sovelluksiin.

  Laajentaa helposti VGA- ja äänisignaaleja käyttämällä Cat5 / 5e / 6-kaapeleita pidemmän etäisyyden lähetyksiin
  Helpottaa laitesijoitteluita etäisyyden ollessa vapaa
  Tukee VGA-resoluutioita jopa 1920 x 1200 asti
  Antaa terävän, selkeän signaalin
  Signaalin säätimillä voi optimoida kuvanlaadun
  Helppo asennus - ohjelmistoa ei tarvita

  UUSI TUOTE

 • Manhattan HDMI-over-IP AV-signaalin extenderi (30 metriä)
  HDMI-kaapelin jatkaja jopa 30-metrillä
  Ethernet verkkokaapelien (Cat5e tai Cat6) avulla HDMI-kaapelin teräväpiirtosignaalia voi jatkaa jopa 30-metriä. 1080p tasoinen kuva ja ääni siirtyy esimerkiksi tietokoneesta, PlayStationista, Xboxista, Blue-ray soittimesta tai muusta lähteestä vaikkapa projektorille. Extenderi tukee myös signaaleja LPCM, DTS Digital, DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD audio. Joustava ratkaisu moniin AV-sovelluksiin. Ihanteellinen messuille, luokkahuoneisiin, auditorioihin, kokoushuoneisiin sekä toimisto- ja vähittäiskaupan tarpeisiin. Täysin HDMI, HDCP 1.0, 1.1 ja DVI 1.0 -yhteensopiva. Helppo asentaa - ei vaadi konfigurointia.

  Cat5e / 6-kaapeli jatkaa HDMI-kaapelia 30 metriin saakka
  Tukee videovahvistimen kaistanleveyttä jopa 1,65 Gbps 1080p-näytölle
  Täysin HDCP, LPCM-, DTS Digital-, DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD yhteensopiva
  Integroitu HDMI-kaapeli
  Kullatut koskettimet korroosiovapaita liitoksia varten

  UUSI TUOTE

 • Manhattan HDMI-over-IP AV-signaalin extenderi ja splitteri (120 metriä, max 250 näyttöä)
  HDMI-kaapelin jatkaja jopa 120-metrillä ja jakaja jopa 250 näytölle
  Extenderillä HDMI-kaapelia voi pidentää jopa 120 metrillä kytkintä tai Cat5e/Cat6 verkkokaapelia käyttäen. Infrapunamoduulien avulla lähdettä voi ohjata näytön sijainnista. Useita vastaanottimia hyödyntäen signaalin voi myös jakaa - jopa 250 näytölle! Manhattan 1080p HDMI-over-IP-Extender -sarja on ihanteellinen messuille, luokkahuoneisiin, kotiteatteriin, kokoustiloihin, toimisto- ja vähittäiskaupan sovelluksiin. Se on kustannustehokas ratkaisu, joka lisää ja laajentaa HDMI-signaalia mihin tarvitaan. Ethernet-kaapelointi - UTP, SSTP tai SFTP (kaapelit eivät sisälly pakkaukseen) - on halvempaa ja helpompaa asentaa kuin HDMI-kaapelointi vahvistimineen. Extender-sarjan kanssa HDMI-kaapelista saa selkeän, terävän ja kirkkaan kuvan pitemmillä etäisyyksillä.

  Tukee kolmea yhteyskonfiguraatiota: 1) Suora kytkentä lähetinyksiköstä (Tx) vastaanottimeen (Rx); 2) Tx-yksikkö yhdistettynä Rx-yksikköön kytkimen avulla; Tx-yksikkö yhdistettynä kytkimen kautta jopa 250:een Rx-yksikköön
  Tukee videovahvistimen kaistanleveyttä 165 MHz asti ja 1,65 Gbps nopeutta kanavaa kohti (yhteensä 4,95 Gbps) 1080p näytöille
  Tukee häviötöntä LPCM 8-kanavaa pakkaamatonta äänimuotoilua ja 5.1-surround-ääntä
  Täysin HDCP-yhteensopiva
  Kullatut koskettimet korroosiovapaita liitoksia varten
  Plug and play - ei vaadi asennusta tai määrityksiä

  UUSI TUOTE