Langaton lataus

Lisää » Pienennä »
4 tuotetta
Näytä sivua kohden
Järjestä
 • Manhattan Wireless Qi langaton laturi (10W)
  Langaton latausalusta 10W teholla
  Puhelimen lataaminen on yksinkertaista Manhattan Wireless latausalustalla Erillisen latausalustan avulla ei tarvitse etsiä oikeaa kaapelia tai huolehtia hitaammasta latauksesta matalavirtaläheisestä seinälaturista aina, kun puhelimesi tarvitsee virtaa. Kun liität alustan laturiin, puhelimesi saa nopeimman mahdollisen latauksen: 10W, 7,5W tai 5W. Latauksen voi estää metallikuori tai jos kuori on yli 5 mm paksu.

  Qi-sertifioitu turvallisen latauksen varmistamiseksi sinulle ja laitteillesi
  Jopa 10W latausteho
  Ylikuormitus-, ylivirta- ja ylikuumenemissuoja lopettaa lataamisen häiriön sattuessa
  LED-merkkivalot ilmaisevat lataustilanKolmen vuoden takuu

  UUSI TUOTE

 • Smartline Qi langattomasti lataava puhelinteline tuuletinritilään
  Puhelinteline 15W Qi langattomalla latauksella
  Tässä Smartlinen puhelintelineessä on sähköä joka tavalla. Tuuletinritilään kiinnitettävässä pidikkeessä on langaton lataus ja motorisoidut kiinnikkeet. Telineen sensori huomaa paikoilleen laitettavan puhelimen ja ottaa siitä otteen automaattisesti. Puhelin irrotetaan sivussa sijaitsevasta painikkeesta.

  Tekniset ominaisuudet:
  Jännite: 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.67A
  Langaton lataus puhelimen tukeman suurimman mahdollisen tehon mukaan: 15W/10W/7.5W/5W
  Pakkaus sisältää myös 1-metrin USB-C latauskaapelin

  UUSI TUOTE

 • Manhattan Dual Wireless Qi langaton laturi kahdelle laitteelle (30W)
  Kahden laitteen langaton latausalusta 15W+15W teholla
  Qi-sertifioidulla Dual Wireless latausalustalla sujuu kahden laitteen lataaminen, myös yhtä aikaa. Laitteet latautuvat turvallisesti suurimman ja täysin automaattisesti säätyvän tehon mukaan: 15W, 10W, 7.5W tai 5W. Puhelimen kotelo ei häiritse lataamista kunhan se ei ole valmistettu metallista ja on alle 3 mm paksu. Pakkaukseen sisältyy myös 30W virtalähde. Alustan LED-merkkivalot helpottavat latauksen tilan seurantaa.

  UUSI TUOTE

 • Smartline Qi-langaton laturi (15W)
  Alusta langattomaan lataukseen
  Latausalusta langattomaan lataukseen joka uusimmalla Qi-teknologialla pystyy jopa 15W lataustehoon. Alusta tarjoaa turvallisen ja tarkan latauksen tunnistamalla automaattisesti ladattavan puhelimen tyypin. Se liitetään USB-C kaapelilla (sisältyy pakkaukseen) verkkolaturiin (ei sisälly). Yhteensopivia puhelimia mm. Apple iPhone 8 ja sitä uudemmat iPhonet, Samsung Galaxy Note 8 ja Note 9, Galaxy S6 ja sitä uudemmat kuten S7, S8, S9 ja S10 sekä niiden variantit.