Reolink RLC-830A 8MP PT PoE auto-tracking kamera ulkokäyttöön

Säänkestävä Pan/Tilt PoE valvontakamera LED-kohdevalolla ja AI-liiketunnistuksella
Tuotenumero
90824
EAN
6975253986286

Kuvaus

Reolink RLC-830A 8MP PT PoE auto-tracking kamera ulkokäyttöön on laadukas valinta valvontaan. PT-toiminnon ansiosta sitä voi käännellä etänä ja se soveltuu ympärivuotiseen valvontaan. Sen ultratarkka 8MP videokuva, tekoäly ja automaattinen liikkuvan kohteen seuranta mahdollistavat luotettavan seurannan niin ulko- kuin sisätiloissa. RLC-830A kamerassa on pimeänäön mahdollistavien infrapuna-valojen lisäksi LED-valot kohteen valaisemiseksi ja värikuvan näkemiseksi pimeällä.

Pan&Tilt automaattisella kohteen seurannalla
Virransyöttö PoE (max 12W) tai 12V/2A verkkovirta (virtalähde ei sisälly pakkaukseen)
Kirkkaat LED-kohdevalot
Älykäs henkilön, ajoneuvon ja eläimen tunnistava liiketunnistus
8MP Ultra HD tarkkuus
Integroitu kaiutin ja mikrofoni
Soveltuu ympärivuotiseen ulkokäyttöön (IP66)

Tallennus tapahtuu microSD-muistikortille (max. 256 GB) tai erilliselle NVR-tallentimelle. Pimeänäkö ulottuu peräti 30 metriin asti älykkäästi mukautuvien kahden voimakkaan infrapuna-LED:in avulla. Kuvattavan kohteen pimeässä valaisevia LED-valoja kamerassa on kaksi. Niiden avulla kamera pystyy kuvaamaan värikuvaa pimeästä huolimatta, jolloin esimerkiksi henkilön tunnistaminen on huomattavasti helpompaa.

Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Seurantatoiminnossa liike toimii horisontaalisti eli vasemmalle ja oikealle. Kameran voi myös asettaa partioimaan esiasennettuihin vapaasti asetettuihin kohteisiin vuoronperään kohdistuen.

Verkkoyhteys toimii Ethernet-kaapelilla, 100 Mb/s nopeuteen yltävän RJ45-liittimen kautta.

Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti ReolinkApp-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.
Copyright © Sandcom 2022
Back to top